Wine & Dine arrangement


Bent u op zoek naar een sfeervol avondje uit? Een avond met heerlijke wijn en bijpassende gerechten? Dan zijn onze Wine & Dine arrangementen precies wat u zoekt!

Wat is er nou mooier dan genieten van lekkere wijn en een fantastische maaltijd, in goed gezelschap, in een sfeervolle omgeving? Onze wijnproeverijen waren zo’n succes, dat we besloten wine & dine structureel aan te bieden. Dan doen we in de vorm van een aantal verassende, maar vooral lekkere arrangementen. Speciaal voor de genieters! Een leuk uitje voor familie, personeel of vrienden.

Van zondag tot en met donderdag kunt u (vanaf 4 personen) kiezen uit onze Wine & Dine-arrangementen. Mooie en smaakvolle wijnen, begeleid door bijpassende gerechten. U hebt de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen-diner. Klik hier om te reserveren.

Image

Image

Bij groepen vanaf 9 personen begeleidt onze sommelier uw Wine & Dine-arrangement volledig. Dit gaat als volgt. Bij binnenkomst neemt u plaats rond de proeftafel, waar u op uw gemak de selectie wijnen kunt proeven, met de daarbij passende hapjes. Hierna neemt u plaats aan tafel, waar u kunt genieten van uw gekozen Wine & Dine-arrangement. Bij iedere gang wordt een bijpassende wijn geschonken. Voor groepen vanaf 9 personen is het ook mogelijk alleen voor een wijnproeverij te kiezen, zonder meergangen diner. Hiervoor is een reservering noodzakelijk.

Dus: houdt u van een smaakvolle avond met vrienden, familie of collega’s en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en stuur ons een privé-bericht op Facebook met uw wensen en eventuele vragen. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.